Få et tilbud

Hvad koster det at få isoleret min bolig? Prisen afhænger af isoleringstypen, boligens størrelse og konstruktionstype. Oftest vil din investering af energioptimeringen være tjent hjem over en ganske kort periode på ca. 1- 5år.

Energitilskud

Energitilskuddets størrelse beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du i fremtiden kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere. Tilskuddet udbetales i kraft af at du nedbringer dit energiforbrug og er iværksat for at animere jer som boligejer til at udføre energibesparende tiltag.

Det er energiselskaberne, der udbetaler tilskuddet. ISODAN har indgået en aftale med HMN Naturgas I/S, fordi de yder ét af markedets højeste tilskud – nemlig 38 øre pr. kWh pr. m² pr. år. Tilskuddet formidles af Setobyg og udbetales uafhængigt af, om man opvarmer sit hus med naturgas eller ej.

Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit tilskud. Vi tager os af papirarbejdet, og du får udbetalt tilskuddet direkte fra HMN Naturgas, også selv om du er kunde i et andet energiselskab. Det mindste tilskudsbeløb, der udbetales er 750 kr. Hvis tilbagebetalingstiden på isoleringsopgaven er under 1 år, kan der ikke opnås energitilskud.

Tilbudsgivning

Nedenfor kan du kontakte Setobyg for at få et tilbud til netop din bolig.

Captcha blev ikke godkendt. Prøv igen!